Wij staan voor:

Vertrouwen - Kwaliteit - Garantie - Kwaliteitsproducten - Eenmalig

Inzetbaar voor al uw binnen- en buitenwerk!

H. Zijdenbos, al sinds 1993 uw betrouwbare Schilders- en Onderhoudsbedrijf voor al uw schilderwerk binnen en buiten, sauz- en spuitwerk van zowel muren en/of plafonds. Tevens saneren wij houtrot in raamkozijnen en deuren en klein timmerwerk.

Maar ook voor interieur- en kleuradviezen binnen en buiten en het leveren en realiseren hiervan zoals het beplakken van muren met diverse soorten glasvezel of behang kunt u bij ons terecht. Net als voor het leggen van vloeren zoals pvc, laminaat, houten vloeren en vloerbedekking, het leveren van gordijnen en alle binnen en buiten zonwering. Ook stucwerkzaamheden en het aanbrengen van betonlook in diverse kleuren en patronen behoort tot de mogelijkheid.

Bij schilder- en wandwerkzaamheden werken wij uitsluitend met A-merken verf zoals Sikkens, Trimetal, Wijzonol, en SPS.

Eventueel kunnen wij ook een meerjarenplan voor binnen en/of buiten opstellen tot 5 jaar. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een vaste afgesproken prijs.

Ook hebben wij een onderhoudsservice voor kleine klussen zoals het ophangen van schilderijen tot het in elkaar zetten en plaatsen van kasten en andere voorkomende werkzaamheden vraag naar de mogelijkheden.

Al met al zijn wij inzetbaar voor al uw binnen- en buitenwerk!

Wij werken voor particulieren, VvE, bedrijven en verzekeringsmaatschappijen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

"9% BTW": Voor woningen ouder dan 2 jaar, geldt het lage BTW tarief van 9% op het schilderwerk en ook de gebruikte materialen. Dit geldt ook voor garage, schuur, serre, aan- en uitbouw. Yuinhekken en dergelijke vallen ook onder het begrip woning.