Met uw eigen schilder blijft het mooi!

Het onderhoud aan uw huis is enorm belangrijk. Ons weer is van grote invloed op het buitenschilderwerk. Ook úw huis kan niet zonder regelmatig onderhoud.

Het is toch mooi dat u het onderhoud kunt overlaten aan uw 

Hier wordt geschilderd!

Het onderhoud aan u huis is enorm belangrijk. Ons weer is van grote invloed op het buitenschilderwerk. Ook úw huis kan niet zonder regelmatig onderhoud. Het is toch mooi dat u het onderhoud kunt overlaten aan een eigen schilder en zo van dat extra vrije tijd kunt genieten! 

Uw eigen schilder helpt u natuurlijk graag met het uitvoeren van een éénmalige schilderbeurt, maar kan ook uitgebreid adviseren over periodiek onderhoud van uw kostbare woning! 

Wij werken standaard met een "schildersplan", een handige kaart die u bijv. in uw meterkast kunt bewaren. Met behulp van het schildersplan brengen wij alle (toekomstige) werkzaamheden aan uw binnen- en buitenschilderwerk in kaart en maken hier direct een planning voor. Dus nooit meer twijfels bij de kleur of het merk of de datum van inspectie... alles is vastgelegd op uw persoonlijke schildersplan.

Wist u trouwens, dat wij een mooie winterschilderkorting kunnen aanbieden, vraag er gerust naar bij een van onze schilders.

"Tip van uw eigen schilder": Maak uw buitenschilderwerk minimaal twee keer per jaar schoon met een sopje (geen agressieve middelen gebruiken) en een zachte doek. Zo blijft uw schilderwerk mooier glanzen en beter beschermd tegen weersinvloeden en slijtage